EN | RO
0737.308.875|0723.171.320|0761.630.202

Despre noi

Instalatii filtrare si tratare apa
despre-noi     Va putem furniza cele mai bune oferte de pret, in conditii foarte avantajoase, pentru: dedurizatoare apa potabila, sisteme pentru deferizare apa, demanganizare apa, eliminare mirosuri neplacute, decontaminare bacteriologica, sisteme de filtrare pentru apa plata.

Cele mai intalnite probleme in izvoarele freatice de mica si medie adancime sunt: sarurile de calciu si magneziu (calcar), amoniu, nitrati, nitriti, fier, mangan, substante si materii organice.

Detinem solutii profesionale pentru eliminarea oricarei probleme enumerate mai sus, la preturi foarte avantajoase!

Filtrele automatizate sunt construite pentru a retine din apa, contaminantii organici si anorganici ce depasesc pragul admis de reglementarile in vigoare, si care sunt daunatori organismului uman, mai ales dupa un consum indelungat atunci cand apa nu a fost analizata intr-un laborator de specialitate pentru determinarea calitatii.

Aceste filtre pot retine sau aduce in limitele admise contaminanti biologici, fizici si chimici ca: sedimente, particule in suspensie, impuritati (praf,rugina, mal, nisip/argila, rugina etc.), microorganisme (bacterii coliforme, escherichia coli, enterococi, pseudomonas aeruginosa, clostridium perfringers, cryptosporidium, giardia etc.), metale grele, clor rezidual, calcar, fier, mangan, nitrati / azotati, amoniu, hidrogen sulfurat, clor liber, trihalometani (THMs), cloroform, insecticide, ierbicide, hidrocarburi aromatice polinucleare (PNAs), bifenoli policlorinati (PCBs), substante organice volatile (VOCs), tricloretilena, tricloretan, benzen.

Toate filtrele sunt automatizate si sunt de fabricatie americana.Unele dintre ele folosesc materie consumabila altele nu. Asiguram servicii integrale si anume: consultanta, vizite in teren pentru prezentari de produse si recoltare de probe de apa pentru analize de laborator , ofertare rapida a solutiei de tratare pentru fiecare caz in parte, livreare, instalare, montaj, punere in functiune.

Optional oferim contracte de intretinere. Va asiguram o calitate de varf de pe piata europeana la acest capitol, iar procedura de ofertare dispune de grile de discount competitive pentru toata gama de produse si servicii.